2012. március 12., hétfő

# 363. PLUNKLOCK koncert és Nippon Shoxx #32


Végre, már úgy vártam ezt a koncertet és elérkezett a napja:D Szerencsére Uruhám pár nappal előbb megtudta venni a jegyeket rá, mert akik helyben vették valami kis szar papírfecni darabot kaptak, nem pedig jegyet xD Felmentem Pestre, elkészültünk Uruval és már elég hamar kiértünk a Crazy mamához - 6 óra körül- ahol a koncert volt. 1-2 ismerőssel összefutottam, de Rékát és Dalmát vártam, mert tudtam hogy ők is jönnek. Dalma elé kikellett menni, letámadta valami pali hogy menjen vele piálni xD Réka is megérkezett aztán. Hát az első sorba akartunk kerülni, de a harmadikba sikerült. Sajnos rohadtul kevesen voltak a koncerten 50-70 ember körülbelül :/ Én vettem egy fotószettet valamint megvettem a banda egyik CD-jét.
A koncert nagyon jó volt, várom hogy megjelenjenek az új számaik a srácoknak, mert nagyon sok teccett. Asszem egyetlen egy volt amire azt mondtam, hogy szörnyű de a többi mind jó volt xD Koncert közben hülyéskedtünk is, Pinky Dinky & Punkrock XD A vásárolt dolgokat aláírattam :D Azon viszont majdnem besírtam mikor hallottam, hogy Pinky valakinek írja alá a cuccot és ott mondja magának, hogy "I"m cute men" XDDDD LOL A koncertről ennyit leírva, a bejegyzés végén ott vannak a videók amiket készítettem. Jah és alap, hogy csináltunk közös képet is az egyik még normális, a másikon meg idióta fejeket vágunk XD

Réka már nemjött, de ezután átmentünk az NS buliba. Uruhám ingyen bekerült, hála Nikynek XD Összetalálkoztam pár ismerőssel,Lejlával pl.:) Vicces volt, hajót meg ilyeneket csinált papírból xD Egyébként ez volt barátnőm első NS-je, de a lehető legrosszabbat fogtunk ki. A következő volt jellemző erre a partyra: 1. a kis picsák hulla részegen dőlnek mindenfelé 2. mindenki csak jobbra-balra szaladgál mint aki nem találja a helyét és alig táncoltak 3. eddig is volt olyan a bulikon, hogy lány-lánnyal smárol, de mikor már azt látom hogy divatból minden második idióta ezt csinálja a barátnőjével elhányom magam. főként akkor mikor azt láttam, hogy két debella állat is ott nyelvez egymással tőlünk két méterre. szóval shit party volt. Hajnali 3-4 körül el is köszöntünk a többiektől és hulla fáradtan mentünk haza Uruval és egy jót aludtunk :)

Most pedig a koncert videók. Csak az elsőt teszem be így teljes képbe,hogy ne lassuljon be az oldal a sok videótól, de a többi 7-et a linkre kattintva meglehet nézni. Tudom, hogy a hang nem a legjobb minőség, de ez van :)


PLUNKLOCK KONCERT 2. -LINK-
PLUNKLOCK KONCERT 3. - LINK-
PLUNKLOCK KONCERT 4. - LINK -
PLUNKLOCK KONCERT 5. - LINK -
PLUNKLOCK KONCERT 6. -LINK-
PLUNKLOCK KONCERT 7. -LINK-
PLUNKLOCK KONCERT 8. -LINK-

2 megjegyzés:

  1. Indokolatlanul ritkán irkálsz már Lezlike, nem leszünk így jóban :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs miről írni :D Alig történik valami :D csak nem hiányzom?:P XD Na de ki vagy? Barbi vagy Andika?xD vagy más?xD

      Törlés