2012. március 26., hétfő

# 365. A hétvége és hétköznap xD Urummal, szabónál, billiárdozás,munka

Semmi különösebb dologról nem írok, de mivel nincs másról így jöjjön a hétvége.
Szokás szerint az egész héten, mint mindig, csak a szombatot várom, hogy felmenjek pestre barátnőmhöz. Ez a fos munka már lefáriszt, unalmas, az ottaniak kajak fogyatékosok ( nem akikkel együtt dolgozok) kb. azt várom hogy hazaérjek minél hamarabb. Na mindegy, nekem ez volt az egyik legjobb hétvége, amit Urummal töltöttem, nemtudom Ő hogy gondolja, de akkor is XD Comment videókat, PV-ket néztünk, csomót hülyéskedtünk XD Am én a legjobban azt bírom amikor egymást basztatjuk. Nem bírom az olyan nőket, és sosem volt olyan barátnőm aki annyit tud pofázni hogy" jajj letört a körmöm". Nekem az olyan kell akivel hülyéskedni is lehet. Mivel Reitát fogok cosplayezni a Mondocon, ő pedig Uruhát, így kifestette az egyik szemem XD Csak hogy hogy áll. Vasárnap jöttem haza.
Na de a rei cp-hez ruha is kell. Annó még márkkal vettem a turkálóba egy fekete cipzáros fölsőt. Tökéletesen a méretem, pont jó vállra is meg minden. Így ma elvittem Dokival a szabóhoz, hátha tud belőle alakítani valamit. Remélem sikerül, elkérte a telefon számom és mondta, hogy majd hív. A terv az, hogy a ruhát jóra megcsinálja, a hajamat kiszőkítem conra és majd Urunál elkészülünk. Már nagyon várom, az Ő ruhája már kész.
Egyébként mikor hazajöttem Pestről nem is egyből haza mentem, hanem Doki pont azzal a busszal jött haza amivel én és rávett, hogy menjek még el a Sanciba. Megittunk egy sört, meg billiárdoztunk egyet. Én nem tudok billiárdozni xD De már tanulok xD Ugyanis ma is voltunk meginni vagy két sört, és közben jáccottunk.
Jó is esett mert amilyen könnyű és lazálós volt az előző hét a munkahelyen, ma olyan szar volt -.- Szekrényeket és iratokat kellett pakolni egyik szobából a másikba, szét kellett szedni őket mert nem fért ki az ajtón, aztán megint összerakni ÁÁÁ SZAR! Tényleg, kb. a hétvége a megmentőm.
Voltak festmények a falon, szerintem mindet egy valaki festette, mert mindegyiken volt valamiféle angyal vagy bolygó az égen. Ez teccett a legjobban:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése