2013. április 18., csütörtök

# 417 Tavaszi Mondocon és pesten lógás újra :D

Ez egy hosszú bejegyzés lesz, soooook~ képpel :D
Ismét eljött a tavaszi animecon ideje XD
Már nagyon vártam és készültem rá, de sajnos nem volt most túl sok pénzem így nem tudtam külföldről cuccokat rendelni. Próbáltam feltalálni magam és kitalálni picike újítást.
Először is átfestettem a hajam sötétfekete-kékesre, majd vágattam is a hosszából, ezt pesten csinálta meg nekem Neshi mikor felmentem első nap, mert már nagyon hosszú volt hátul. A tetejéből is vágott, hogy jobban be lehessen állítani.
Új ruhákat nem nagyon tudtam venni, úgyhogy kiegészítőre futotta csak. Vettem egy új gyűrűt és egy tavaszias sálat. Ezen kívül csináltattam egy újabb brosst Juliával, aki a korábbi piros-feketét is készítette. Úgyhogy az újításokról röviden ennyi.
Pénteken felmentem Pestre az albérletbe, megvolt a hajvágás és 7 is jött később, vettem még egy-két dolgot és már vártuk a másnapot. Szombat reggel a hajunkkal baszakodtunk, hogy jól nézzen ki conra XD Aztán sok szarakodás után végre elindultunk.


Hát szerencsére Réka megvette nekem előre a jegyemet mert megkértem, a bejáratnál találkoztunk is. Utána 7 jegyével volt egy kis vacakolás, de végül az is meglett. Aztán előre megvettem Lejlának, mert mondta, hogy majd délután jönni fog ő is.
Bementünk a csarnokba és a szokásos helyet megkerestük az emeleten ahová leszoktunk ülni. Közben egyből összefutottam pár ismerőssel például Vandával és Matyással :D Sétálás közben pedig Adriennel és Keikoval. Hikarival egy közös nagy asztalnál ültem, hozzá oda mentem, eddig csak ask-ról "ismertük" egymást, de gondoltam dumáljunk egy keveset :D

Na ezután következett a sok baromkodás Alice-al alias Dórival XD A sok bugyihúzogatás, pózolás, pafu-pafu és hülyéskedés :DDD Vele még tavalyi conon ismerkedtem meg, akkor menyasszonynak volt öltözve úgyhogy sikeresen elneveztem Menyasszonyomnak :"D
Ezután Kyokoval is tlaálkoztam és fel is jött hozzánk hülyülni. Persze vele is csináltam képet, meg Rékával is :D Sokat ellenkeztünk egymással :D Persze közben körbejártuk a helyet, megnéztünk pár cosplayest, meg hülyültünk. 7 hol eltűnt, hol velünk volt és fotózni is alig hagyta magát xD Bezzeg este Kyoko kifestette XDD Végül jött Lejlus is és rajzolgatott , meg vett pár újságot :D Jah és vett cicafület is és abban pózolgattunk XDXD Közben Blanka is ráért 1 órácskára, mert ő meg az egyik standnál árulta a cuccokat, csak kapott egy kis szabad időt :D
Aztán az este vége felé szép lassan lelépett mindenki egyesével. Igazán jó nap volt, sok nevetéssel és hülyéskedéssel!:DD
Én és 7 azonban még nem mentünk vissza az albérletbe. Megvoltunk hívva egy szülinapi iszogatásra, Travisére. Őt csak én ismertem meg nemrég, de mondta hogy menjek el, így hívtam 7-et is. Ő hívta még pár barátját. Eredetileg úgy volt, hogy majd beülünk egy kocsmába, de a hely ahová menni akartunk tele volt ülőhely nélkül, úgyhogy először egy boltban vettünk bort. Sok gyaloglás után egy parkban ittuk meg, majd mikor elkezdtünk keresgélni helyet vagy tele volt vagy bezártak. Aztán végül nem maradtunk végig, én és 7 hazamentünk, a többiek meg még maradtak. Hát rendes arc volt mindegyik egyébként, eldumáltunk meg röhögtünk.

Másnap úgy volt, hogy majd csak a con előterébe, az udvarba leszek 7-el, mert aznapra nem vettünk jegyet. De elég szar idő is volt meg minden, míg végül eszembe jutott valami: sokan már dél-1 órakor mentek haza így odamentem két csajhoz, hogy odaadják-e a karszalagjukat, míg végül belementek. Addig addig alkudoztam, hogy 500-500 ft-ot fizettünk érte fejenként és végül sikerült bejutnom 7-el XDD Egyébként nem hiába nem akartunk erre teljes árú jegyet venni: kevesebben is voltak, ismerős sem volt annyi és mert unalmasabb is volt. Nem mondom, hogy nem volt jó, de a szombati nap közelébe sem ér. Minden esetre taliztunk Anettékkal és egy ideig velük lógtunk. Megnéztük ahogy táncikál, meg elmentünk a játékterembe xD Találkoztunk Séf bácsival is!XD Mikor hazamentek, akkor Blankával lógtunk egész végig. meg pár cosplayessel fotózkodtunk. Végül pedig a nagyteremben néztük a táncikálást.


Hát röviden ennyit a második napról.
Mivel kiakartam használni az alkalmat, hogy pesten vagyok, még találkozgatni is akartam külön-külön másokkal, meg venni pár dolgot. Con utáni napon pihengettünk és 7-el elmentünk átvenni pár könyvet, amit én rendeltem még meg. Aztán én még másik napon kipótoltam a gyűjteményemet több könyvvel. Kicsit mániámmá vált már az olvasás, am kb. mind ufós témájú könyv és szerencsére szereztem egy angol nyelvű ritkaságot is, egy első kiadást ami kereken 60 éves, nincs meg túl sok embernek.


Kyoval akartam találkozni nagyon, de az istennek se jött össze. Pár napot nagyon unatkoztam, aztán az utolsó napokban besűrítettem a programjaimat XD Főként azért is mert 7 időközben előbb hazament, mint én, így kénytelen voltam tényleg valami programot szervezni.
Egyik nap például Nikivel/Yoruval találkoztam, őt eddig csak fb-ról ismertem és elmentünk sört venni és kiültünk a Margitszigetre. Másik napon M.-el találkoztam, akivel korábban erről az ufós témáról beszélgettünk. Ismét jót dumáltunk szerintem, majd még remélem lesz rá újra alkalom.
Egy másik napon Anettal taliztam a West Endbe :D Fagyiztunk, megittunk egy sört és nevetgéltünk , jó volt nagyon ^^
Péntek este pedig Florinával találkoztam megint csak West Endbe :D Mivel este ment bulizni így csak dumáltunk egy pár órát, meg ettünk a KFC-be :D Este pedig Blankával taliztam.

Összességében megint csak elmondhatom, hogy imádok pesten lenni, mert itthon sok mindent nem tudok kezdeni magammal xD De sajna haza kellett jönnöm :D Ismét fasza egy héten vagyok túl!:D

2 megjegyzés:

 1. Látom nagyon jól érezted magad:D
  Gratula :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, Pesten mindig találok valami elfoglaltságot :DD

   Törlés